Om os

Vi vil være din bogholder & revisor

Hent tilbud eller book et møde

Kontakt os for uforpligtende tilbud og du vil samme dag modtage en telefonisk opringning og skriftlig tilbud pr. mail.

Step 1 - Udfyld formularen

Step 2 - Modtag et gratis tilbud

Step 3 - Hent tilbud nemt & trygt

 

Revisor, Bogholder, Bogføring, Løn, Administration, Regnskab, Selvangivelse, MOMS & Skatteplanlægning

 

Hos Ødegaard Regnskab & Bogføring ApS finder du kvalificeret bogholdere med relevant uddannelse. Vi leverer et solidt produkt til vores kunder til fair priser.

 

Vi har fokus på små virksomheder, typisk personligt ejet virksomhed (EMV & I/S), mindre selskaber (IVS, ApS & A/S). Foreninger, private med udlejningsvirksomhed eller solcelleanlæg.

 

Vi som ønsker at være med til, at optimere din forretning. Det er vigtigt for enhver virksomhed at være ajourført med virksomhedens økonomiske status.

 

Vi hjælper kunder årligt med håndtering af bogholderi, administration, løn, moms, skat og årsregnskab, vi gør en forskel ved at sætte os ind i virksomhedernes virkelig og ikke kun i faktuel regnskabsdata.

 

Er dit selskab underlagt revision, hjælper vi med at stille en Godkendt revisor til rådighed, så der kan udarbejdes revision på årsrapporten.

 

Ødegaard Regnskab & Bogføring ApS bygge sine værdier på loyalitet, grundighed, arrangement, og kvalitet. Disse egenskaber tilstræber vi os på at overføre i vores samarbejde med vores kunder. Vi stiller høje krav til os selv og vores vigtigste mål er tilfredse kunder.

 

Vælger du Ødegaard Regnskab & Bogføring ApS som din fremtidige partner til styring af bogføring, tilbyder vi et professionelt bogholderi som sikrer, at du får styr på din økonomi.

 

Vi bygger vores samarbejde på god regnskabsskik og god service, med stor vægt på et loyalt og personligt forhold til vores kunder.

Vi vil hjælpe din virksomhed i en positiv retning, og befri dig for mange timers arbejde med bogføring, som tager tid fra dine egentlige interesser, så du bliver en succes.

 

Hvilke fordele er der ved at bruge Ødegaard Regnskab & Bogføring ApS:

 

  • Fast timepris eller et prisoverslag

 

  • Du sparer tid og penge

 

  • Vi kan varetage hele dit regnskab fra a-z

 

  • Glemt alt om bogføring, årsregnskab, moms, lønsumsafgift eller selvangivelse.

Copyright Ødegårds ApS